İL AR-GE PERSONEL ALIMI

T.C

MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

Sayı: 51442174-903.07.01-E.13370795                                                                                                                                                                          17.07.2018

Konu :Müdürlüğümüz AR-GE Birimine Personel

Görevlendirilmesi İçin Başvuru Alınması

DAĞITIM YERLERİNE

İlgi: İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün 16.07.2018 tarih ve 13362847 sayılı yazısı.

İlgi Yönerge gereğince; İl Milli Eğitim Müdürlükleri Araştırma Geliştirme (AR-GE) Birimleri Yönergesi çerçevesinde Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan AR-GE Birimi  ASKE (Araştırma, Stratejik Plan ve Kalite Ekibi) ile PEK (Proje Ekibi)  için ilgi Yönergenin 5. maddesinin 3. Fıkrasına göre, 8. Maddesinde sıralanan niteliklere uygun olarak, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen ve Yöneticilerin Ders ve Ek Ders saatlerine ilişkin Esaslarının 16. Maddesinin 2. Fıkrası hükümlerine göre, gerekli şartları taşıyarak başvuru yapanlar arasından personel görevlendirilmesi yapılacaktır.

Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme Şubesi AR-GE biriminde görev almak isteyen öğretmenler, varsa almış oldukları hizmetiçi eğitim belgeleri ile CV´lerini 27 Temmuz 2018 tarihi mesai bitimine kadar stratejigelistirme38@meb.gov.tr e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi okullarınızda görev yapan tüm öğretmenlere (okulların tatil olması nedeniyle, okul müdürlükleri okullarında görev yapan öğretmenlere telefon, e-mail, whatsapp ve diğer sosyal medya´da dahil kullanarak mutlaka duyuracaktır.) duyurulmasını önemle rica ederim.

Cemal BOLGI

Müdür a.

Şube Müdürü

DAĞITIM : Tüm Okul Müdürlüklerine

Not : Ar-Ge biriminde görev almak isteyen öğretmenler, CV ve belgelerini stratejigelistirme38@meb.gov.tr adresine gönderdikten sonra 330 11 25 - 1240 no´lu telefonu arayarak ulaşıp ulaşmadığını teyit etmeleri gerekmektedir.