Personel Maaş Hesabı Açılış İşlemleri

T.C

MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

Sayı: 62581312/840-E13567097                                                                                                                                                                                                            20.07.2018

Konu: Personel Maaş Hesabı Açılış İşlemleri

DAĞITIM YERLERİNE

Bilindiği gibi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve bağlı okul ve kurumlarımızda görev yapan personelimizin 15.08.2018 tarihinden başlamak üzere önümüzdeki üç yılı içeren maaş, ek ders, vb. ödeme işlemleri ile ilgili Yapı Kredi Bankası ile protokol imzalanmıştır.

Her bir personelimiz için hesap açma işlemleri tamamlanmış olup, en kısa sürede dağıtımı plânlanmaktadır.

Yaz tatilinde olmamız ve öğretmenlerimizin okullarında olmayacağı düşünüldüğünden sözleşmelerin imzalanması ve kartların dağıtımı için ilçemiz Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Ortaokulu belirlenmiş, banka tarafından okulumuzda yeterli sayıda personel görevlendirmesi yapılmıştır.

15 Ağustos 2018 tarihinden önce personelimize maaş kartlarının ulaştırılması amacıyla görevlendirilen banka personeli 24 Temmuz 2018 – 06 Ağustos 2018 tarihleri arasında ilgili okulumuzda bulunacak ve maaş kartı dağıtım işlemleri bu tarihler içerisinde okulumuzda yapılacaktır.

06 Ağustos 2018 tarihinden sonra maaş kartlarını alacak personelimiz okulun ilişkilendirildiği banka şubesinden maaş kartlarını alabileceklerdir. 15 Ağustos 2018 tarihine kadar çeşitli sebeplerle maaş kartını alamayan personelimiz protokol başlangıç tarihinden sonra herhangi bir Yapı Kredi Bankası şubesinden bankacılık işlemlerini yapabileceklerdir.

Personelimizin yapılacak işlemlerle ilgili çeşitli iletişim araçları vasıtasıyla bilgilendirilmesi ve 24 Temmuz 2018 – 06 Ağustos 2018 tarihleri arasında Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Ortaokuluna yönlendirilmesi hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim.

Feyyaz SOLAK

Müdür a.