Öğrencilerimiz Prag’da Motor Bakım Staj Eğitimi Aldılar

Öğrencilerimiz ‘Yeni Nesil Motorlu Araçlar Teknolojilerinde İnovasyonel Bakım ve Arıza Tespit Stajı" isimli proje ile Prag´da 18 gün staj yaptı.

Okulumuz  tarafından hazırlanan ve AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans ) tarafından Erasmus+  KA1 Mesleki Eğitim  Programı dahilinde  kabul edilen ‘Yeni Nesil Motorlu Araçlar Teknolojilerinde İnovasyonel Bakım ve Arıza Tespit Stajı" isimli proje ile öğrencilerimiz Çek Cumhuriyetin başkenti Prag’da  motor bakım stajı eğitimi aldılar.Öğrencilerimiz 18 gün boyunca  mesleki eğitimlerinin yanı sıra Prag’ın tarihi ve kültürel yerlerini de gezme fırsatı buldular. Proje kapsamında 1 yıl süresince  Şubatta Belçika’da Haziranda Portekiz’de olmak üzere  14 öğrencimiz daha staj eğitimlerin devam edecekler.

08-02-201908-02-201908-02-201908-02-201908-02-2019